Voetbalwedstrijden kijken vanuit huis

Helaas mogen we op dit moment niet naar het stadion of naar onze favoriete kroeg om ADO Den Haag aan te moedigen en de spannende wedstrijd te volgen. We moeten het even met de bank in ons eigen huis doen. Maar er zijn gelukkig wel manieren om er alsnog een gezellige avond van te maken, met of zonder je vrienden. Hier lees je hoe je jouw huis ombouwt tot een goede plek om voetbal te kijken, en wat je nodig hebt om de spannendste wedstrijden te volgen!

GOEDE ZIT

Laten we beginnen met een goede zitplaats. Een plek waar je goed kunt chillen. Wat dacht je van een hoge tafel met krukken? Dit geeft al snel een echt kroeggevoel. Maar dit heeft natuurlijk niet iedereen in huis. misschien zit je liever op een stoel aan tafel, of juist ongegeneerd en languit in je joggingsbroek op de bank? Het kan allemaal, want je bent toch thuis! Wees een beetje creatief en je hebt zo een goed plekje.

VIDEOBELLEN

Er is niets gezelliger dan een wedstrijd van ADO Den Haag kijken met je vrienden. Nu we maar een paar mensen mogen uitnodigen, gaat het niet meer lukken om de hele vriendenclub bij elkaar te krijgen. Een goede optie is videobellen. Iedereen vanuit zijn eigen huis of in kleine clubjes. De hele avond met z’n allen uitgebreid commentaar geven op de wedstrijd en daarna op het gemak de hele wedstrijd nabespreken onder het genot van een biertje. Wedden dat het gezellig wordt?

MAAK HET DONKER

Voor een echt kroeggevoel, moet je het in huis lekker donker maken. Bestel online een paar kant-en-klaar verduisterende gordijnen of rolgordijnen. Voor een klein prijsje haal je deze in huis en ze zijn supersnel en makkelijk te monteren. Wil je liever het daglicht zoals in het stadion ervaren? Dan kun je jaloezieën ophangen. Deze laten veel licht naar binnen, maar voorbijgangers zien je niet helemaal losgaan bij een doelpunt.

BIER EN BITTERBALLEN

Misschien wel het belangrijkste van allemaal: haal genoeg bier en bitterballen in huis! Hoe kun je een wedstrijd kijken zonder bier en bitterballen? Niet, inderdaad. Het luxe voordeel van thuis voetbal kijken, is dat je een goed speciaal biertje tijdens de wedstrijd kan drinken. Schenk ‘m in een mooi bierglas en genieten maar! Scoor ook een grote zak bitterballen of laat een grote portie bezorgen door de snackbar bij je in de buurt.

ADO Den Haag nieuws De Graafschap nieuws FC Den Bosch nieuws FC Dordrecht nieuws FC Eindhoven nieuws FC Emmen nieuws FC Groningen nieuws
Helmond Sport nieuws Jong AZ nieuws Jong Ajax nieuws Jong PSV nieuws Jong Utrecht nieuws MVV Maastricht nieuws NAC Breda nieuws
Roda JC Kerkrade nieuws SC Cambuur nieuws TOP Oss nieuws Telstar nieuws VVV-Venlo nieuws Willem II nieuws

Adodenhaagnieuws.nl

Bezoek Adodenhaagnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over ADO Den Haag van Den Haag. Blijf op de hoogte van de laatste ADO Den Haag transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens ADO Den Haag wedstrijden.

Adodenhaagnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Adodenhaagnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Adodenhaagnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Adodenhaagnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.